Korgcenter trendspanar vår/sommar 2018

3 snabba med

Kristina Jensen

RICE

Vad är hetaste trenden i vår?

Åh, jag tror på lyxig varm inredning med blått grönt med mycket värme och mycket textil. More is more, vi kommer att våga ha lite extra lyx eller någon kul detalj. Djur kommer in i inredningen som prydnadssaker och framför allt fåglar.

Drinkvagn är årets måstedetalj! 

Vårens hetaste färger?

Blått och grönt definitivt, tillsammans med petrol, lila. Alla blåa toner kommer att gå bra. Folk kommer inte att våga köpa lila som egentligen ska vara en trendsättande färg under våren. Jag tror inte att den trenden kommer att slå, utan det blir mer blått i alla olika toner. Rosa är även en färg att räkna med, den håller och känns lyxig i vilken stil man än har.

Egen favorit: Jag gillar fjädrar, stora plymer att inreda med. I en vas eller som stilleben. Strutsfjädrar. Kristall som är fasettslipat och antik vintage. More is More.

Din favoritprodukt i ert sortiment?

Eiffeltornslampan är ett måste! Den stora i guld som är jättessnygg tillsammans med en sammetsskärm. Och även ljussstaken med palmbladen i guld, och de nya korgarna som passar perfekt till poolen eller badrummet. Lite Californien och beach-känsla

Å så klart lattemuggarna med lupinmönstret! Så fina. 

3 snabba med

Per Larson

Svanefors

Vad är hetaste trenden i vår?

Sammet håller i sig, den är fortfarande väldigt populär och vi ser ingen minskning i den trenden utan snarare tvärtom. 

Vårens hetaste färger?

Basfärgerna! De naturliga färgerna, med det vita och beiga, rosa och grått och framför allt grönt och blått.

Botanica sammet

Din favoritprodukt i ert sortiment?

Den tryckta sammeten Botanica som är ny för våren. Den är vågig och kommer i flera färger, både som kuddar och gardinlängder. Mycket snyggt fall på denna som gardin och den känns väldigt lyxig.

3 snabba med

Pernilla Bärnsten

Watt & Veke

Vad är hetaste trenden i vår?

Vi inspireras av naturen med mer naturliga material och vi vill ta in den i hemmet. Mjuka naturfärger som följer årstiderna och med tanke på hantverket och ursprunget, det ska håller hög kvalitet och kännas hållbart. Materialval viktigt.

Vårens hetaste färger?

Naturfärger! Mycket grönt, och rosa. 

Din favoritprodukt i ert sortiment?

Jag har två! Dels är det bordslampan Zelma i bränt glas, (bild ovan och så taklampan Vilda som är assymetrisk och gjord i papprep. Den ger helt fantastiska ljusreflexer till vägg och tak. 

Och med det tackar vi för de intressanta svaren och spanar vidare på vårens nyheter. Ha det så gott. /Linda

LEAVE A COMMENT