Granslinga att fläta, knyta eller bara hänga över dörrposten?

Hej!

Hoppas att ni har det bra och tar det lugnt i novemberveckorna. Nu är det dags att kika lite mer på julen eller vinterfint kan vi ju också kalla det.

Något som vi satsat på i år på Korgcenter är snygga konstgjorda växter som nästan ser ut som gran, lummer, cederträd och lärk och till och med hyacinter. Det finns många fördelar som att kunna återanvända och använda nästa år…och slippa plocka barr! Dessutom är det allergivänligt för alla som inte klarar gran och hyacint.

Här är en girlang med gran och frostskimmer, 139 kr. 

Fungerar finfint med en lykta eller bara som den är i sig själv. Det är lätt att vira den om saker, hänga upp i fönster eller varför inte lägga in i lyktan?

Den här tycker jag ser ut som lummer? Om du inte känner till lummer så är det en fridlyst, jättefin växt som passar utmärkt att just fläta runt efter som den växer i långa slingor.

Så en granslinga, ett ljus och kanske en ljusslinga så är vinterstämningen här. Enkelt och lätt. 🙂

Lyktan hittar du i butiken, om den inte får stanna här hemma, hohohooo.

Och det var jultips nr 1. Konstväxter som girlanger, träd, slingor, kransar. Otroligt fint och enkelt. Jag återkommer med mera bilder när kamerabatteriet har återuppstått.

Sen ska vi naturligtvis även göra kransar själv och fläta på fina ris och eucalyptuskvistar. Vi ses snart igen, må väl. /Linda

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT