Att gilla House Doctor

korgcenter.se

House Doctor - dansk design

Det ju snarare så att det är svårt att inte gilla något.

Här nedan följer några favoriter som jag har just nu. Färgerna är blågrått och ibland åt det gröna hållet, blandat med naturfärger och gula inslag. Det där små gula klickarna blir nästan som guld?

Jag gillar blått, lite mer stormblått/grått än det marina men det beror såklart i vilket sammanhang det används. En av mina hållplatser på nätet att läsa och framför allt se bildspråket är Kristin som bloggar på Elle Decoration med Krickelin. I Kristins blogg går mycket i blått och i höst har hon skapat en egen blå nyans tillsammans med Nordsjö som heter Krickelin Kustgrå, hur fin som helst och jag kom och tänka på den när jag såg bilderna här från House Doctor.

Housedoctor

House Doctor är ett favoritmärke för mig personligen så jag är väldigt glad att vi har mycket av det i butiken. Just av de här produkterna har vi bland annat de snygga blågrå muggarna i servisen Rustic och väskan i lager. Se allt House Doctor i webbutiken om du vill.

Housedoctor

Så lite sovrum och mera blått, grått och guld och vilket golv? Snyggt med det mörka men hur har de gjort med parketten funderar jag? Målat, betsat, skrapat kanske. Mnjaaaa. Vet inte om jag hade velat ha det just så. Jag hade nog hellre haft ett parkettgolv lätt lackat eller oljat. Kanske mattslitet istället.

Så småningom ska jag visa upp vårt sovrum hemma, ska bara piffa till det lite mer först. 🙂 För det krävs ju när man bloggar om inredning.

Trevlig kväll. /Linda

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT