Grönt, vi älskar grönt

William Morris. Tapeter.

För en tid sen var vi hemma hos Cecilias väninna Lina som har fantastiskt vackert hem. Vi fick lov att ta lite bilder och det kan man ju absolut inte säga nej till. Jag har varit i huset förut men det var ett par år sedan och det hade hänt massor sedan dess.

De där tapeterna i grönt från William Morris som är så ljuvliga, de heter Willow Boughs Green och finns även i tyg. Vi har dock inte William Morris inne utan ett liknande i butiken som heter Ramas, från Boel & Jan. Jag trodde hela tiden det var Morris? Tänka sig.

De stora fönstren släpper in massor av ljus och jag önskade för en stund att jag bodde i det här stora vänliga huset.

Ett av barnrummen, också i grönt och med en sänghimmel.

Lampan från Watt&Veke är i keramik och är 51 cm hög. Dessutom har den det skojiga namnet..Stig. 🙂 Förvaringslådor från Bungalow.

Ljuvliga hem med rymd och lugn…..

Lampa – Olsson & Jensen, vaser och småskålar från House Doctor.

Sista bilden visar en vacker gammal sekretär med mässingsbeslag och jag måste säga att stilen med Morristapeter och mörka möbler är jättefin, mycket tilltalande och varm. Lina har verkligen lyckats få till ett rum som man bara vill slå sig ner och ta en kopp te i och bara vara.

Följ henne gärna på @villa_sacketorp på instagram om ni vill se mera. Vi återkommer med något blogginlägg till från detta fina hem, bland annat ska köket och en vacker dukning visas upp. Missa inte det. Ha en fin dag. /Linda

YOU MIGHT ALSO LIKE

  1. Svara

    Agneta

    19 oktober, 2017

    Wow, vilket underbart hem. Älskar tapeterna, ja allt. 🙂

LEAVE A COMMENT