En kopp te kanske?

Solrosor gör mig glad, kan det vara deras happy face?

solrosor
Jag kommer hem och inser att det är ganska rent och avplockat hemma. Bara att slå sig ner? Så skönt. Ofta börjar ju dagen hemma med att rensa och packa en diskmaskin men inte ikväll, ikväll blir det en kopp te vid köksbordet tänker jag mig.

Här kan vi sitta en stund och bara vara. Och ja, kanske man inte ska ta foto när det är mörkt men det där gula ljuset som vasen ger är helt fantastiskt. Ett loppisfynd från i somras som jag är så glad över, allting behöver ju inte vara nytt.

Vasen är som en stor bärnstensdroppe i någon sorts gulbrun/guldfärg som skiftar fint med ljus och skimrar med vatten i.

Jag har sökt på nätet för att hitta liknande men inte fått napp så vi säger 70-tal?

Och med det säger jag trevlig kväll och tack för testunden. /Linda

LEAVE A COMMENT